Access Bars – Access Consciousness – Életet aktiváló pontok, barok a fejen

Próbáld ki, ha könnyedén, örömtelien, ragyogóan akarsz élni, harmóniában önmagaddal. És valami egészen más nézőpontból!

Az Access Bars© a fejen lévő 32 pont amiket ha gyengéden megérintenek, könnyedén el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza, hogy képes legyél önmagad lenni, hogy befogadjál, örömtelien, harmonikusan, könnyedén éld az életed, és hogy tudd amit tudsz. Ezt a képet azért raktam ide, mert “Minden csak egy érdekes nézőpont” az access egyik mondata, mely kizökkent a megszokott gondolatainkból ítélkezéseinkből, segít elfogadni másokat az ő nézőpontjaikkal.

Az Access Bars© pontok tartalmazzák az összes gondolatot, elképzelést, hiedelmet, érzelmet és elgondolást, amit eddig elraktároztál. Ez az elképesztően tápláló és ellazító kezelés feloldja a korlátokat, az ellentmondást és a diszharmóniát az élet összes területén, amiket hajlandó vagy megváltoztatni.

Itt egy kisfilm arról, milyen könnyedén örömtelien zajlik egy access kezelés.

Az a legfantasztikusabb egy bars kezelés után, hogy új nézőpontok, új ötletek születnek benned, szinte a semmiből, amik kiemelnek a dobozból és rálátást engednek az életed nagyobb perspektívájára. Olyan energiák szabadulnak fel, amelyek látványosan repítenek új dimenziók felé.

A “Barok futtatása” az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.

“Az emberek több mint kilencven százaléka több mint kilencven százalékban nem a saját életét éli. Mindannyiunkban ott vannak a bevésődött hitrendszerek, mintázatok, szokások, programok Olyan, mintha valami hipnózis alatt élnénk.”  Az Access Bars technika a belső “merevlemezünkről, vagyis az agyunk adott pontjaiból törli a megkövült hitrendszereket, amelyekre nincs szükség.
Mi lenne, ha mindig boldogak és örömteliek lehetnénk? Hogyan lenne ez lehetséges?

Az Access Consciousness© mantrája ‘Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!’
az egész életről szól, a jó, a rossz és a csúf is erőfeszítés mentesen (könnyedén) áramlik hozzád. Ez a képesség, hogy békében legyél azzal, ami éppen történik.
Az Access Bars© sok tízezer embernek segített már a világon, hogy a testükkel és az életükkel kapcsolatosan sok mindent megváltoztassanak, az alábbi témakörökben:

 • stresszoldás,
 • alvási problémák,
 • egészség, harmónia,
 • testsúly, fogyás,testkép, fiatalodás,
 • pénz, bőség áramlása, új lehetőségek,
 • kapcsolatok,párkapcsolatok,intimitás
 • szorongás,stressz,pánikbetegség,
 • fizikai és mentális problémák,
 • életmódváltás, új nézőpontok, könnyedség, öröm, hála …
 • tudatosság! éberség!
 • Megtanítalak kérdésekben élni.

Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, párkapcsolatokra, testre, pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.
A legrosszabb esetben úgy fogod magad érezni, mintha egy csodás masszázst kaptál volna, legjobb esetben az egész életed megváltozhat.

Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába. A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.
A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.
Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!
A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.
Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.
Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról: “A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”

A BARS KEZELÉSEKRRŐL
MIT HOZ LÉTRE EGY BARS KEZELÉS?

A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.
Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.
A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.
MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?
Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.
A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.
MEDDIG TART EGY BARS KEZELÉS HATÁSA?
Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.
A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.
MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?
Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?
Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést.

KINEK TEHET JÓT EGY BARS KEZELÉS?
Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében!
Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek. Arra biztatunk, hogy a “bárfuttató” erőfeszítéseidet az utóbbi csoportra koncentráld, akik többnyire a népesség azon 47%-ába tartoznak, akikről korábban már beszéltünk.

LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?
A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.
Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!
MEG TUDJÁK-E TANULNI A GYEREKEK A BÁROK FUTTATÁSÁT?
Természetesen! Mivel a gyerekeknek kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen, nagyon hatékonyan, kevesebb korláttal futtatják mások bárjait. Habár a gyerekek kisebb testben élnek, gyakran sokkal hatalmasabbak és erősebbek hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek. Láttál már gyereket, aki egy egész teremnyi ember figyelmét irányítja?
KI FUTTATHATJA MÁSOK BÁRJAIT?
Bárki meg tudja tanulni a Barst. Semmiféle előzetes egészségügyi tapasztalat, vagy anatómiai tudás nem szükséges hozzá. Csak annyi kell, hogy hajlandó legyél megtanulni és elvégezni egy egynapos tanfolyamot.
JÓ HATÁSA LEHET-E AZ IDŐSEKRE/BETEGEKRE/FOGYATÉKKAL ÉLŐKRE?
Igen.
LEHET-E TERHESSÉG ALATT A BAROKAT FUTTATNI?
Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)
Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.
MENNYI IDEIG TART EGY BARS KEZELÉS?
Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.
MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?
A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.
EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?
Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.
VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?
Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.
ÁRTHAT-E A BARS?
Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.
VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?
Csak azoknak, akik nem hajlandóak erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt.
HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?
Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog “történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a  legjobb esetben az egész életed megváltozik.
TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.
Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.
Sokan használták a Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy “gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar.
HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?
Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.
Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.

MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT?

Valahányszor remekül akarod érezni magad!

Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be.

LE KELL FEKÜDNI A BARS KEZELÉSHEZ?

Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megteszi.

Forrás: Access Consciousness Blog

További cikkek

Tovább: Access bars kulcsok

 1. Választaná-e ezt egy végtelen lény?
 2. Minden csak egy érdekes nézőpont kérdése.
 3. Élj 10-másodperces lépésekben (Válassz 10 másodpercenként!)
 4. Élj  kérdésben!
 5. Nincs forma, nincs struktúra, nincs jelentősége semminek.
 6. Nincs bírálat, nincs megkülönböztetés, nincs ítélkezés.
 7. Nincs semmi illúzió ( pl: tökéletesség mánia, idealizmus a tudatosság rovására).
 8. Nincs verseny.
 9. Nincs kizárás. ….

Tovább: Access bolondságok

,, Milyen lenne a világunk, ha mindenki úgy járkálna a földön, hogy élvezné a testét, szeretné és gondoskodna róla, ahelyett, hogy ítélkezne felette és addig büntetné, amíg létezik. Mennyire más világ lenne!

Milyen világban szeretnél élni a gyönyörű testeddel? Milyen lenne a világ, ahol tisztelnénk és figyelembe vennénk a testünk intelligenciáját és éberségét? Milyen lenne a világ, ahol a testek tisztelve lennének? ….

Tovább: Vissza a feladónak 

A minap érdekes dologra lettem figyelmes. Volt egy fantasztikus jól kezdődő napom, minden történt a maga módján, jöttek a lapok, tettem a dolgom, sikeres volt minden – és egyszer csak azt vettem észre, hogy iszonyú nyomott vagyok, energiátlan, majdnem depressziós.

Mi a ménkü ütött belém, honnan jön ez az egész nyomott köd, ami rám telepedett?

Tovább: Társkapcsolati tisztítások

Hányféle elképzelésed és nézőpontod van azzal kapcsolatban, hogy a szeretetnek milyen formában kellene érkeznie az életedbe és hogyan kellene azt befogadnod? Minden ami ez, és mindent ami ez felhozott, hajlandó lennél eltörölni? Pod Poc

Például, rengeteg ítéleted, nézőpontod van arról, hogy a társadnak milyen formában kellene a szeretetét kimutatnia, milyennek kellene lennie, hogyan kellene viselkednie, éreznie….

Tovább: A hülyeségprogram törlése

A hülyeségprogramot arra lehet használni, hogy feloldj majdnem mindenfajta korlátozást, amit csak el tudsz képzelni. 10 másodperc alatt megtanulhatod az egyik leghatásosabb eszközt, amivel képes lehetsz a változtatásra.

Tovább: Hogyan legyünk boldogok? 8 tanács Dr. Dain Heertől

Pharrell Williams elénekli, a Dalai láma könyvet írt róla … de attól függetlenül a boldogság egy nagyon megfoghatatlan valami itt a nyugati világban. Szóval, hogyan lesz valaki Boldog? 1. Gyere ki a robotpilóta üzemmódból! Megtörtént már veled, hogy A-ból B pontba vezettél anélkül, hogy emlékeztél volna, hogyan is kerültél oda? Máskor is ki vagy kapcsolva az életedből? Ha igen, lehet hogy ideje lenne felébredni, mielőtt 20 év múlva ébredsz föl zavartan, boldogtalanul, csodálkozva, hogy a fenében ragadtál bele abba a munkába, abba a párkapcsolatba, anyagi helyzetbe, amiben vagy.

Tovább: Access kérdések

Rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre az Access Consciousness eszköztárában. Minél többet használjuk őket tudatosan, annál több könnyed változást és több lehetőséget teremtünk az életünkben. Az Access fényt visz életünk azon területeire, ahol elhatároztuk, hogy végesek vagyunk és korlátoztuk önmagunkat. Ezeken a területeken soha nem ismertük el, hogy választásaink és végtelen lehetőségeink vannak.
A kérdésekkel elkezdünk mindent felnyitni, ami beleragaszt a korlátozott valóságba és választásokba. Ahogy egyre tudatosabbá válunk, elkezdjük látni, hogy teremtettünk mindent, amivel csak dolgunk van az életben, és megtanulunk nem teremtetté tenni, megsemmisíteni minden hiedelmet és gondolatmintát, ami megakadályoz abban, hogy az életünk működjön.

Tovább: Társkapcsolati tisztítások

Hányféle elképzelésed és nézőpontod van azzal kapcsolatban, hogy a szeretetnek milyen formában kellene érkeznie az életedbe és hogyan kellene azt befogadnod? Minden ami ez, és mindent ami ez felhozott, hajlandó lennél eltörölni? Pod Poc

Például, rengeteg ítéleted, nézőpontod van arról, hogy a társadnak milyen formában kellene a szeretetét kimutatnia, milyennek kellene lennie, hogyan kellene viselkednie, éreznie….

Facebookon: Acces Bars Pécs ….

Tovább: Az alábbi kérdésekre nincs jó vagy rossz válasz
Hány éves lennél, ha nem tudnád, hogy hány éves vagy?
Melyik a rosszabb: kudarcot vallani, vagy sosem próbálni?
Ha az élet olyan rövid, akkor miért csinálunk sok olyan dolgot, amit nem szeretünk – és miért nem csinálunk sok mindent, amit szeretünk?
Amikor már mindent elmondtál és mindent megcsináltál, mondtál volna többet, mint amit csináltál?

stb stb sok sok hasonló kérdés, melyek inkább elgondolkodtatnak, mint válaszra várnak. Vagy továbbkérdezésre inspirálnak, amolyan accesses módon.