Közeledik az év vége, és az új év. Ilyenkor mindenki számot vet az elmúlt év eredményeivel, sikereivel, hiányosságaival, és új elhatározásokat tesz, célokat tűz ki maga elé, ami nagyon helyes.
Foglalkozunk a problémákkal, amik az utunkban állnak. 
Megkeressük a legyőzésükhöz szükséges erősségeket, lehetőségeket, támogatókat, és az akadályozó tényezőket. Kialakítjuk a megfelelő célt – amiben végig a kineziológia eszközeivel segítünk rá a pontos meghatározásra.
Mi pontosan a számodra legmegfelelőbb terv, elérendő feladat, munka, tevékenység? Arra fókuszálunk, hogy a fontos választásokban segítséget nyújtsunk a döntések meghozatalában.
Eredményeképpen mi várható?
teljesítmény növekedése
eddig nem használt képességek felszínre kerülése
jobb önismeret
önálló döntéshozatal képessége
személyiségfejlődés
motiváció
stresszredukciós képesség
sorsfeladat – egzisztenciális, érzelmi, mentális szinten
életvezetési képességek javulása
testmodalitás váltás
ellenállások, önszabotázs kiszűrése
pontos célmeghatározás
a cél érdekében szükséges teendők lebontása apró részletekre
határidők kijelölése
célterv,, vision board
Nem nyújtok kész megoldásokat, nem oldom meg a problémádat Abban segítek, hogy önálló döntést tudj hozni.
Gyakorlati feladatokat, házi feladatokat is kapsz. Számtalan technika, kidolgozott tanácsadási stratégia áll rendelkezésemre, hogy minél könnyebben, játékosabban tudjunk dolgozni a célok megalkotásán.
Kész vagy a változásra?
Mi lenne, ha nem állnál saját boldogulásod útjában?
Kész vagy arra, hogy beengedd az életedbe azt örömteliséget és könnyedséget, ami vagy?
Addig is itt küldök egy 9 napos programot, amelyet ha végigcsinálsz, a helyes tettek által oldódnak a helytelen tettek következtében kialakult visszahatások.

9 napos karmaoldó program.
Ez egy nagyon erőteljes, intenzív karmaoldó módszer, mely erősíti az elhatározó képességedet, a kitartásodat, az akaraterődet. Nagyon tisztítóan hat. Ha végigcsinálod, büszke és elégedett lehetsz magaddal, hogy sok olyant is megtettél, ami nem olyan könnyű.
Ajánlatos újholdkor kezdeni, vagy új évkor, születésnapkor, vagy valamilyen évfordulókor.
Ajánlatos kiiktatni minden hírközlő eszközt: médiaböjt!
Mind a 9 nap, mind a 9 feladatot végre kell hajtani.

1. Ne elégedetlenkedj
Ne méltatlankodj, ha valami nem úgy történik, ahogy vártad. Fogadj mindent örömmel a sorstól, Keresd meg minden eseménynek a fejlesztő és tanító oldalát.

2. Ne kritizálj!
Ne bírálj se embert, se tárgyat, de még magadat sem. Legyél ítéletmentes mindennel és mindenkivel szemben.

3. Figyelj magadra!
Valósíts meg egy folyamatos önreflexiót. Figyeld éberen, ahogy gondolataid felmerülnek és eltávoznak. Légy tudatos a tetteid végrehajtása közben is.

4. Kelj korábban.
Mind a kilenc napon kelj fel egy órával előbb a szokásosnál. Ezt az egy órát használd ki a szellemi fejlődésre. Pl. valamilyen szellemi témájú könyv figyelmes olvasására.

5. Étkezz helyesen.
A kilenc nap alatt ne fogyassz állati eredetű ételeket: hús, hal, zsír, tojás, tej, tejtermék.
Csak nyers gyümölcsöt, zöldséget, magvakat, és gabonát fogyassz. Igyál sok tiszta vizet. Naponta csak egy főétkezés legyen.

6. Meditálj!
Minden nap találj alkalmat a magányos, visszavonult meditálásra. A meditációs gyakorlatot bevezetheted légzésed vagy egy gyertyaláng figyelésével. Próbálj meg kiüríteni magadból minden akarati, érzelmi és gondolati megnyilvánulást.

7. Tegyél valamit naponta, amit egyébként nem tennél.
Naponta legalább egyszer tegyél olyasmit, amit nem szeretsz megcsinálni, és egyébként nem kellene elvégezned. Olyan tevékenységet válassz, ami nem fontos a mindennapi létfenntartáshoz.

8. Légy önzetlen.
Mindennap hajts végre legalább egy önzetlen cselekedetet, amiről senki sem szerez tudomást. Tegyél valamit mások, vagy a világmindenség érdekében, de maradj a háttérben. Olyan tettet hajts végre, ami egy kis áldozattal, vagy lemondással jár.

 9. Nézd vissza a napod!
Minden este lefekvés előtt nézd végig a napodat fordított sorrendben, a lefekvéstől a felkelésig. A nap visszanézése ne tartson
tovább 10-15 percnél. Értékeld ki a napodat. Ha olyan ponthoz érsz, ahol szerinted máshogyan kellett volna viselkedni, akkor képzeld el az általad helyesnek tartott viselkedési módot.Jó gyakorlást.