A transzformációs játék egy interaktív játék, olyan mint az Élet, mely által lehetséges belelátnunk életünk főbb irányvonalaiba, akadályaiba. A játék folyamán tudatára ébredhetünk erőinknek, és olyan leckéket kapunk, amelyek elmélyíthetik tudásunkat arról, hogyan is működünk fizikai, érzelmi, értelmi és spirituális szinten.
A játék segít a döntésben, segít legyőzni régi hiedelmeinket, tisztázni reakcióinkat, rögzült mintáinkat. A transzformációs játék előhívja kreativitásunkat, ráébreszt saját erőinkre és lehetőségeinkre.

 A játék előtt mindenki megfogalmazza a központi kérdését, személyes problémáját, ami a játék alapját képezi. Erre fog a játék során választ kapni. Lehet ez nagyon személyes kérdés, pl, Mi az ami akadályoz az intimitásban a kapcsolataimban?” vagy “Szeretném megtudni, mi a nekem való munka az életemben.” vagy “Mi akadályoz a kommunikációban, és hogyan tudom ezt legyőzni?” A kineziológia eszközével pontosítjuk a kérdéseket, mert nagyon fontos a helyes megfogalmazás, és bevisszük a kérdést az energiamezőbe. Ahogy megfogalmazódik a kérdésed, ahogy kiküldöd az Univerzumba, megtöltöd a tudatalatti borítékodat (a csittádat) különböző kártyákkal: angyalokkal, felismerésekkel, visszatartó erőkkel. A játék azzal kezdődik, hogy inkarnálódsz ebbe a világba, egy anyagi testbe, az anyagi szintre.
A játék játszható pusztán a mulatság kedvéért, de terápiásan is, egy-egy problémára rákérdezve. Lehet 2-4 főnek játszani, minden korosztálynak, de kb. 16 éves kortól ajánlott.
Játszhatják összeszokott társaságok, párok, barátok, idegenek, egyénileg és csoportosan is, a fő, hogy képesek legyenek megnyílni egymás előtt, segíteni egymást a játék során.
A játék során mindenki végigjárja saját életpályáját, egy társasjátékhoz hasonlatos kemény táblán,  a sorsot szimbolizáló dobókockával dobva, különböző négyzetekre lépve, ahol különböző kártyákat kell húznia, amin feladatok, felismerések, a problémájára rávilágító szavak, üzenetek vannak. Kap angyali segítséget, tudatosítani való zsetonokat, az Univerzum üzenetét, akadályozó tényezőket, melyek fájdalommal járnak, felismeréseket, amiket tudatosítania kell. Mindig választás elé van állítva, használhatja szabad akaratát, intuícióját, segíthet, szolgálhat másokat.
Az élet négy területét kell végigjárnia:
Anyagi szint
Érzelmi szint
Értelmi szint
Spirituális szint.
Az ember, amikor megszületik, különböző finom fizikai burkokat ölt magára. Anyagi testet; prána testet, vagy érzelmi/asztrál testet; értelmi/elme testet, és lelki-spirituális testet.
Ezekre a szintekre kapja az üzeneteket a játék során, melyek a problémájára vonatkoznak.
A következő szintre csak az előző teljesítésével lehet továbblépni.
Ha valaki sokáig időz egy szinten, az azt jelenti, hogy ott van az elakadása.
Amikor mind a négy táblánk megtelt, befejezhetjük a játékot, összegezzük a tanultakat, és „felszabadulunk”, transzformálódunk.

A játék után még sokáig dolgoznak bennünk a felismerések, a felszabadult energiák, a tudatalattiból feltört minták. Ezek álmok, képek, újabb felismerések formájában jelentkezhetnek.
Az egész úgy működik mint egy családállítás, vagy egy kineziológiai oldás, ugyanaz a mező hozza a válaszokat, ugyanabból az univerzális memóriabankból.
Mindig azt, amire szükségünk van, olyan mértékben, amilyen mértékben képesek vagyunk befogadni.
A játékidő kb. 3-4-5 óra. Függ a játékosok számától, az adott problémák karakterétől. A játékosok nyitottságától.
Transzformációs társasjátékra bejelentkezhetnek egyének, társaságok 2-4 fő.
Időpont igény szerint megbeszélhető
Helyszín: Pécs
Bejelentkezés emailben: marionn@citromail.hu
facebookon privát