Zsoldos Mariann vagyok.
Kineziológus  és életmód tanácsadó, access bars facilitátor Pécsett és az éterben.
A kineziológiának a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia fajtáját tanultam, mely Varju Márta rendszere.
Okleveles jógaterápia és életmód tanácsadóként a tiszta, jógikus életmódot, életvezetést tanítom. Természetgyógyász és egyéb végzettségeim lásd alább.
Access bars kezelőként és facilitátorként arra ösztönözlek, hogy tudd, amit tudsz, képes legyél egy érdekes nézőpontból látni a világod, és eszközöket adok a kezedbe, amivel egy könnyed, örömteli, ragyogó életet teremthetsz magadnak, ha választod.

Magamról

Pedagógusként kezdtem, angolt tanítottam különböző szinten. Lelki könyvek fordításával folytattam, majd könyvtárban dolgoztam. Közben elvégeztem a természetgyógyászatot, és kineziológiára szakosodtam. Három fiam született, velük sok időt töltöttem otthon.
A jóga iránti érdeklődésem is korai, kb. 14 évesen kezdtem jógázni és kisebb szünetekkel azóta is folyamatosan jógázom. E két dolog vonz leginkább, a jóga és különböző technikákkal elvégzett terápiák, melyekkel a dolgok mélyére lehet ásni.
Önismereti, önfejlesztő, és elmefegyelmező technikák iránt kb. feleszmélésem óta érdeklődöm.
Elolvastam minden fontos pszichológiai könyvet, különböző önismereti technikákat tanultam. Végül megállapodtam Indiánál és a védikus filozófiánál, mivel a védákban minden benne van. Mindent amit ma új felfedezésként tanítanak, azt már ott több ezer éve leírták. Mindent, amit a tudatosságról, önmagunk és a világ működéséről, a bennünk lévő önvalóról, isteni részünk megismeréséről és a hozzá vezető útról tudni kell.
Elvégeztem a természetgyógyászatot, és kineziológiára szakosodtam, annak is a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia ágára, mert ezzel a módszerrel a lehetőségekhez mérten a legmélyebbre lehet ásni. Elvégeztem a Coach kineziológiát és más oldásrendszereket. A kineziológia tanfolyamok során darabokra szedtük magunkat, aztán a darabokból újraépítettük. Megtudtam mi végre vagyok a világban, mi az életfeladatom. Olyan technikát kaptam a kezembe, amellyel megtalálhatom minden bajok gyökerét, vagy ebben az életben, vagy generációban vagy dimenzióban.
Ezen kívül tanultam különböző energiagyógyításokat, mint prananadit, access bars kezelést, és egy még mélyebbre jutó technikát, a prananadi utaztatást.
Access bars kezelőként és facilitátorként, miközben futtatom az un. barjaidat (32 pont a fejen, melyeket könnyed érintéssel aktiválok) egyéb csodákra is képesek vagyunk.

A számomra leginkább megfelelő, legvalóságosabb út Mnémoszüé útja. Mnémoszüé az emlékezés görög istennője, aki hozzásegíti az embereket az emlékezéshez, és hogy tudják, amit tudnak.  Különböző terápiák útján segít az embereknek emlékezni arra, hogy kik is valójában, milyen csodálatos végtelen lények, és mi mindent tudnak.

Segíthetek a hozzám fordulóknak megtalálni életfeladatukat, rálátni életük térképére, megtalálni, hogy épp hol tartanak ezen az úton, mi miért történik, minek mi a jelentősége, és az értelme.

Mi vagyunk a felelősek sorsunk alakításáért, alakulásáért. Ehhez elhatározásra, elszántságra, őszinte vágyra van szükség. DOLGOZNI KELL magunkon.

Iskoláim:

1982-1987 JATE BTK Magyar szak
1991-1994 PTE BTK Angol szak
1989 – mind a mai napig: Gyermekeim születése, anyaság, otthoni feladatok
1997 Agykontroll I. II.
1997-2000 Tejút Iskola Alapítvány – a Javasoknál: asztrológia, kínai öt elem tan, jóga, fitoterápia, magyar ősiség.
2000-től jóga tanulmányok, évente jógatáborok
2004 Jóga tanulmányút India
2006 Jóga tanulmányút London
2006 Pránanadi I. II.
2009-2010 Természetgyógyászat, (ETI vizsga )
2010 Stress Release I.  II.
2010 Touch for Health I.  II.
2011 TEK I. II. III. Varju Márta rendszere (International Professional Kinesiology Association  TEK tanácsadó vizsga)
2012 TEK Érintés oldás tanfolyam
2012 TEK Szívcsakra blokk oldás tanfolyam
2013 TEK Coach kineziológia képzés
2014 Access Bars – Access consciousness I, II, III. Testkezelés. Mimikri.
2013-2014 Narada Akadémia – Jógapszichoterápia és életmód tanácsadó képzés
2014 TEK Trigon reakcióminta, allergiaminta modul képzés
2016 TEK Metabolikus kineziológia új.
2017 Bábity Richárd asztrológia tanfolyam 1.2.
2017 Prananadi III.
2017, 2018, Prananadi reinkarnációs utaztatás I. II.
2018-2022 Lélekút Tanoda
2020, 2022 Access Consciousness Foundation
2022 Mindfulness Cognitive Terápia

Mestereim:

Bakos Attila – Aninda Sundar – a védikus filozófia mesterem, aki ezen az úton elindított és tanított
Bhakti Sundar Govinda Maharaj – India, akit sikerült meglátogatnom, Aninda Prabhu jóvoltából, és volt szerencsém fordítani a könyveit is.
Heindl Zoltánné, Anima – kineziológia mesterem, akitől a TEK kineziológia Dr. Varju Márta alkotta rendszert tanultam.
Báder Gyuri – akitől a Lélekút tanodában megtanultam mindent a lélek 12 színpadáról, elméletben, gyakorlatban.
CS. Tóth Judit és Sütő Imre prananadi mesterem.
És nagyon sokan mások, akik egyengették az utamat, és akiknek mind hálás vagyok.

Mit nyújtok? Miért jó, ha engem választasz?

Segítelek tisztán látni, felülről látni az életedre, felismerni amit tudsz, hogy egy jobb életminőség felé elinduljon az életed. Értő hallással hallgatlak.

Néhány jól irányzott kérdéssel, az oldások végén segítek AHA élményt elérni. (Ez a legjobb móka.)

Segítek felgombolyítani a mintákat amik akadályozzák az életedet a kiteljesedésben.

Segítelek megoldani konfliktusaidat, megtalálni az adott konfliktusok blokkját, feloldani azt, és új viselkedési mintát kialakítani.
Hozzásegítelek az energiáid beindításában egy sikeres, teljes élet reményében.

A kineziológia az önmagadon való dolgozást jelenti. Önismeret, öngyógyítást, önfejlesztést.

Minden lelki kibillentség és testi megnyilvánulás, minden válság, tanító jellegű. Az élet akar tőlünk valamit, figyelmeztet, hogy változtatnunk kéne. A fizikai megnyilvánulás, betegség, már az utolsó figyelmeztetés, a “gyengébbek kedvéért”, akik nem értettek a jelekből. Ennek tudatosításában, és a lelki diszharmóniák mögötti okok feltárásában tudok segítséget nyújtani..

Mit nem nyújtok?

Nem tudok azonnali csodát tenni. A kineziológia nem arról szól, hogy megnyomkodom a kezed, és megoldódik az életed, meggyógyulsz, és semmit nem kell változtatnod.
Nem tudom megoldani az életedet helyetted.
Nem diagnosztizálok, nem gyógyítok. Nem foglalkozom betegségekkel, nem nyújtok egészségügyi szolgáltatást.

Erősségeim

Eredményesen alkalmazom tudásomat, rálátási képességeimet, finom fizikai energiáimat a fizikai síkon.
Képes vagyok a megoldandó dolgokat felismerni, lelkesen nekilátni a megoldásnak, és fegyelmezetten, kitartóan végigvinni a technikát.
Számtalan önismereti technikát tanultam, kipróbáltam, alkalmaztam, fejlesztettem ki.
Hatalmas tárház áll a rendelkezésemre, amiből válogathatok.
Életfeladatom összekötni a lelkit a földivel, lehozni a fentit a lentibe, és felhozni a mélyről, a tudatalattiból a megfelelő emlékeket és mintákat a felszínre.
Erősségeim még holisztikus szemléletem, empatikus, gondoskodó képességem, figyelni tudásom. Képes vagyok információkat lehozni a morfogenetikus mezőből. Egyrészt kifinomult érzékelésemmel, másrészt a kineziológia technikájával.

Mit várok?

2-3 alkalom minimum kell egy-egy témához, van amihez több is. A siker érdekében ennek anyagi és időbeli vállalását várom.
Felelősségteljes hozzáállást, szándékot a változásra.
Hajlandóságot a feladatok (házik) szorgalmas gyakorlására, hogy az új viselkedésminta be tudjon épülni. (Minden új szokás kialakulásához elvileg 21 napra van szükség. Hány napon át gyakoroltad rossz szokásaidat? Rossz gondolataidat hányszor ismételted a fejedben?  Hány éven át? Az új minta kialakításához is idő kell.)

Ha kineziológiára vagy bármely más terápiára szeretnél jelentkezni, kérlek emailben (marionn@citromail.hu) vagy FB oldalon (Mind tudatosság) tedd meg.