Hogyan szabaduljunk gondolataink fogságából, hogyan fegyelmezzük elménket?

Mi is az az elme? Hol van, és miből áll, és mit akar?
Hogyan lehet túljárni az “eszén”?
Mi az a COACHING – sőt, MIND COACHING?
Az alábbi hét részből álló sorozat erről szól, egy különleges coaching (önmenedzselési) technikán keresztül, ami tele van gyakorlatokkal.

A lényege, hogy hogyan alakítsd át a gondolataidat annak érdekében, hogy olyant gondolj, amitől jól érzed magad, és a jóérzésnek megfelelően cselekedj, minek következtében jobb eredményekre számíthatsz az életben.
A gondolataid a “te kezedben” vannak, te döntöd el, hogy mit gondolsz. A körülményeket, a férjed, a főnököd, a szomszéd néni gondolatait nem tudod irányítani, arra nincs ráhatásod.
A csodát csakis a saját fejedben tudod elvégezni.
A MIND COACHING tanácsadáson pedig – a kineziológia eszközeit segítségül hívva, ha kell – a célokkal, a jövő kialakításával, az új viselkedés mintákon, gondolkodásmódon dolgozunk.
Míg a kineziológia tanácsadás inkább a múlt sebeinek feltárásával foglalkozik, a coaching azzal, hogy hogyan tovább. Mit tudok ezzel az információval kezdeni, ami megváltoztatja az életem, annak érdekében, hogy boldog, sikeres, harmonikus, szeretetteljes életet tudjak élni. Hogyan lehetne még jobb? És mi lenne, ha könnyedén, örömtelien és ragyogóan jönnének az események, fogadnám és élném meg őket. Mondom: könnyedén! és örömtelien! és ragyogóan! 🙂

1. A technika lényege
1. Hogyan szabaduljunk meg gondolataink fogságából – első rész

2. A körülmények  – második rész.

3. A gondolatok – harmadik rész

4. Egy szép gondolat keresése  – negyedik rész

5. Az érzelmek  – ötödik rész

6. A cselekedetek – hatodik rész

7. Az eredmények  – hetedik rész