Kihez tartozik? Vissza a feladónak.
A minap érdekes dologra lettem figyelmes. Volt egy fantasztikus jól kezdődő napom, minden történt a maga módján, jöttek a lapok, tettem a dolgom, sikeres volt minden – és egyszer csak azt vettem észre, hogy iszonyú nyomott vagyok, energiátlan, majdnem depressziós.
Mi a ménkü ütött belém, honnan jön ez az egész nyomott köd, ami rám telepedett?
Eszembe jutott az ACCESS CONSCIOUSNESS – acces bar – fejkezelésen tanultak, hogy ilyenkor meg kell kérdezni: KIHEZ TARTOZIK? Kihez tartozik ez az érzés, ez a hangulat, ez a nyomottság?

És akkor éreztem a könnyedséget, ami azt jelenti, hogy nem hozzám.
Rá is jöttem hamar, volt egy apró telefonhívás, amivel szépen a telefonáló átnyomta rám a saját elméjét, amit én mint rendes kis adóvevő át is vettem. Sokkal érzékenyebbek vagyunk, mint gondolnánk az ilyen hangulatok felvételére. Például amikor bemegyünk egy szobába, ahol előtte veszekedtek, magunkra vesszük az „otthagyott veszekedés szálakat”, és nem tudjuk mitől vagyunk idegesek.
No és visszatérve a történethez,  szépen visszaküldtem a feladónak a küldeményét, elmondtam a tisztítómondatot, de még szépet is küldtem neki tudatossággal, nem akarok rosszat senki másnak de magamnak se. Csak békét a fejemben.
El is múlt a rosszkedvem.
Szeretnéd kipróbálni?
Access bars – kezelések, a bárok futtatása a fejen.
Hogyan lehetne még ennél is jobb?